Egy remek lehetőség elfelejteni a hétköznapok bosszúságait, megünnepelni a hétvége kezdetét és táncolni, táncolni, táncolni! Jó társaságban remek zenével vár mindenkit a Sétahajó duó! Otthon maradni kár, hisz a jó hangulata mindenkit nálunk vár!A hastánc a nőiességről és az érzelmek kifejezéséről szól. Éppúgy, mint más táncokban, nálunk is színes a paletta: rengeteg különféle stílus rejtőzik a Közel-Keleten, amit hétről hétre igyekszem közelebb hozni nektek. Erotikus mivolta megkérdőjelezhetetlen, azonban összességében a hastánc nem erről szól, ennél valami sokkal több és szerteágazóbb.

A Kanga – tréning 2008 óta Európa első számú szülés utáni regenerációs tornája, és a babádat sem kell otthon hagynod!
Nem kell bébiszitter, nincs több kifogás a tornával töltött órákra! Mozogj együtt kisbabáddal!  - Apukának is tetszeni fog az eredmény!
 
 
 

 

Könnyű jóga, gerinctorna, akupresszurás szemgyakorlatok segítik a testi-lelki felfrissülést!

Egy órás könnyed, lazító mozgás öngyógyító gyakorlatokkal általános erőnlétünk javítására.

 

Szenior társastánc

30 éves kortól felső korhatár nélkül keddenként 19.30–21.30-ig

Előzetes jelentkezésüket kérjük!

A gerincet és vele az egész testet átmozgató gyakorlatok elsajátításával, ugyanakkor a helyes és biztonságos mozdulatok tudatosításával sokat tehetünk az egészségünkért.

A tradicionális hatha jóga egy teljes rendszer, amelynek a test-gyakorlatok (“tisztító eljárások”, testtartások és légző-gyakorlatok) mellett része a mentális tréning is.

Vezeti: Páger István jógaoktató

 

 

A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, amely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso,reagetton, hastánc. Egy óra alatt körülbelül 600 kalória égethető el.  

Kiegészítő információk