Kedves Látogatóink, kedves Vendégeink!

Bízunk abban, hogy az őszre tervezett programjainkat, előadásainkat és koncertjeinket zavartalanul meg tudjuk tartani.
Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy a TEMI FMH által meghirdetett programok, a járványhelyzet alakulásától függően változhatnak. Kérjük ezért, hogy figyeljék az aktuális tájékoztatóinkat!
A TEMI FMH Művelődési Központ csatlakozik a koronavírus járvány terjedésének csökkentését célzó széleskörű közintézményi összefogáshoz, amelynek keretei között a TEMI FMH is meghozta az idevonatkozó óvintézkedési szabályokat.
Célunk, hogy Látogatóink és Vendégeink a megfelelő és egységes szabályozásnak köszönhetően biztonságban és bizalommal térjenek be az intézményünkbe.

A TEMI FMH Művelődési Központ vezetése

A Magyar Művelődési Társaság és a Dunatáj Alapítvány MŰVÉSZPORTRÉK című dokumentumfilm sorozatában szeptember 28-án, hétfőn 17 órakor vetítjük A NEMZETI VARÁZSKÖRÉBEN című, Ablonczy Lászlóról szóló dokumentumfilmet.

Csatlakozva a „Maradj otthon!” kampányhoz, a TEMI Fővárosi Művelődési Háza a Magyar Gyöngy Egyesület és a Gyöngy-Szoft Bt. támogatásával otthoni alkotói pályázatot hirdetett gyöngyfűzők részére 2020 tavaszán.  A pályamunkákat jótékonysági árverésre bocsátottuk.

Az árverésből befolyt összegből alapanyagot vásárolunk, mellyel a gyöngyfűzést oktatók tevékenységét szeretnénk támogatni. Várjuk azoknak a gyöngyfűzőknek a jelentkezését, akik oktatási tevékenységükhöz szeretnének alapanyag-támogatásban részesülni. 

Feltétel: Csak csoportos tevékenységet támogatunk, egyéni alkotói munkát nem! 

2020. szeptember 15-én új évadot kezdett a Muzsikás Együttes gyermektáncháza is!

A Muzsikás Együttes tradicionális táncháza magyar néptáncok, népdalok, mondókák tanításával várja a kisgyerekes családokat.
Időpont: keddenként 17:00
A belépőjegy ára: 350 Ft/fő

Iskolás és óvodás csoportokat is szeretettel várunk, előzetes telefonos jelentkezés alapján.
6 éves kor fölött a maszkviselés kötelező!

A moldvai csángó és gyimesti/felcsíki táncházban kéthetente újra zenél a Sültü zenekar és a Pesti Csángók Baráti Társaság Zenekar.

Következő időpont: 2020. október 10., szombat

Tánc- és énektanítás: Szilágyi Angelika, Tündik Tamás

Időpont: kéthetente szombaton 18:00–22:40 
Belépőjegy: 900 Ft/fő, helyszíni jegyvásárlás.

A maszkviselés kötelező!

Gerendás Péter koncertje ősszel kerül megrendezésre, melynek az időpontja 2020. október 31., szombat 19:00


A tavaszi időpontra megváltott jegyeket vagy 2020. év végéig jegypénztárunkban bármilyen új koncertjegy vásárlásakor annak ellenértékét beszámítjuk vagy teljes értékben visszaváltjuk, illetve a fenti időpontban megrendezendő koncertre a már megváltott jegyek érvényesek.

A Nosztalgia klubestek a megszokott rendben ismét várják a táncoslábúakat!
Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Zseton Duóval, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat.
A maszkviselés kötelező!

1. oldal / 3

Kiegészítő információk