Csatlakozva a „Maradj otthon!” kampányhoz, a TEMI Fővárosi Művelődési Háza a Magyar Gyöngy Egyesület és a Gyöngy-Szoft Bt. támogatásával otthoni alkotói pályázatot hirdet gyöngyfűzők részére

Fővédnök: Népművészeti Egyesületek Szövetsége

Téma: Üveggyönggyel díszített gyöngybogyó ékszer készítése.

A pályázat célja kettős:

  1. Az otthonunkban töltött szabadidő aktív, sikerélményt adó tevékenységgel történő kihasználása, kreativitást és odafigyelést igénylő alkotómunkával. 
  2. A társadalmi felelősségvállalás erősítése az elkészült alkotások adományozás céljára való felajánlásával. A licitálás útján való értékesítésből befolyt összeggel a jelen körülmények miatt nehéz helyzetbe került gyöngyfűző alkotókat szeretnénk támogatni.

 

(Részletek a cikkben)

Kedves Látogatóink!

A járványügyi veszélyhelyzet miatt, mindannyiunk egészségének védelme érdekében, a 40/2020 számú kormányrendelettel, valamint a Budapest Főváros XI. kerület Újbudai Önkormányzata és a Budapest Főváros Önkormányzata által meghozott intézkedésekkel összhangban 2020. március 16-tól a TEMI Fővárosi Művelődési Háza határozatlan ideig ZÁRVA TART.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az FMH összes programját töröljük, vagy későbbre halasztjuk.

Kollégáink, ügyeleti rendben, továbbra is dolgoznak, így a részletekről, a programok későbbi dátumra történő átszervezéséről, a megvásárolt belépők visszaváltásáról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Az intézményben hétköznapokon 9.00-17.00 óra között ügyeletet tartunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További intézkedésig kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalainkat!

az FMH vezetősége

 

Határozatlan ideig elmarad! A vendégeink egészségének megóvása és a vírusterjedési kockázatok csökkentésének érdekében a Muzsikás Együttes gyermektáncháza a későbbi enyhítő kormányzati intézkedésekig SZÜNETELTETJÜK. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük! Vigyázzunk egymásra, óvjuk az időseket és a gyerekeket! 
Szűcs Ferenc TEMI FMH szakmai igazgató, Hamar Dániel, Muzsikás Együttes

Időpont: 2020. április 18. szombat 19:00–22:00

A koncert egy későbbi időpontban kerül megrendezésre!


A megváltott jegyek a veszélyhelyzet feloldásáig nem visszaválthatók, azonban vagy 2020. év végéig jegypénztárunkban bármilyen új koncertjegy vásárlásakor annak ellenértékét beszámítjuk vagy teljes értékben visszaváltjuk, illetve az elmaradt koncertet egy későbbi időpontban rendezzük meg, amire a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A koncert pótlásának időpontját a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra. Kérjük őrizze meg jegyét és kövesse figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat!

A szombati moldvai táncházakat a későbbi enyhítő kormányzati intézkedésekig SZÜNETELTETJÜK a vendégeink egészségének megóvása és a vírusterjedési kockázatok csökkentésének érdekében. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük! Vigyázzunk egymásra, óvjuk az időseket és a gyerekeket! 

FMH, Sültü Zenekar  

 

Határozatlan ideig szünetel a Greenfields ír táncház.
A zenekar repertoárja sokszínű. A hagyományos ír zene sokféleségét ismerhetjük meg, az egyszerű kocsmazene és a művészet sajátosan ötvöződik a programjukban. A táncházban megismerkedhetünk az ír táncokkal és az ír dallamokkal egyaránt. A daltanítás angol nyelven folyik, minden esetben a magyar fordításokkal együtt. 

 

Határozatlan ideig szünetel a Sakál Vokál zenekar klubja.

Az E-Klub legendás csapatát és koncertjeik hangulatát idézik meg ezek az estek az FMH-ban!

Minden kedves érdeklődőt örömmel és nagy szeretettel látunk a klubnapokon.
2020-ban az FMH-ban kéthetente csütörtökön 19:00–22:00 között.

Belépőjegy: 1.200,- Ft/fő

 

1. oldal / 3

Kiegészítő információk