Az FMH Táncművészeti Műhely növendékei és pedagógusai a 2019. decemberi nyitott óráira szeretettel várja az érdeklődő családtagokat, táncolni vágyó gyerekeket, intézményvezetőket, pedagógusokat 2019. december 9-én, 11-én, 12-én, 13-án. A program megtekintése nyilvános és díjtalan.

Nyitott órákra a Meghívó letölthető ITT!

Nyitott órák időpontlistája letölthető ITT!

Fizetendő tandíjak listája 2019. december – 2020. január letölthető ITT!

  

Standard és latin táncok, rock’n’roll, mambo, disco és country táncok oktatása Benkő Zsófia Bessenyei- és Csokonai-díjas táncpedagógus vezetésével.

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni. A tehetséges gyerekek és fiatalok utánpótlásként folyamatosan leigazolhatnak a Modern Sportegyesületnél, hazai és nemzetközi versenyeken vehetnek részt. Korosztály: 5-18 éves korig

A Liversing Emlékzenekar, az egykori énekes Túry Árpi, a "külvárosi Mick Jagger" vezetésével, a népszerű dalok előadásával felidézi a hajdani Liversing bulik fantasztikus hangulatát.

Belépőjegy: 1.200 Ft/fő 

 

Gyöngyviselet Sárköz népművészetében – Népiékszer-készítő akkreditált képzés indul szeptemberben 12 alkalommal, összesen 60 órában – a tanfolyam vizsgával zárul. 

  

Kreatív, komplex művészeti baba-mama és kisgyermek foglalkozások 1–5 éveseknek.
A babaszínházi előadások után közelebbről is megnézhetitek a mese szereplőit, majd zenélünk, mondókázunk, dalolunk, drámajátékokat játszunk, körtáncot járunk, és meglepetést készítünk a meséről, amit haza vihettek magatokkal!

Időpont: 2019. december 21. szombat 
10:00–11:00 

 

3. oldal / 3

Kiegészítő információk