Tisztelt Vendégeink!

A Magyar Turizmus Zrt. megbízásából a Saarländischer Rundfunk televíziós társaság „Budapest –Da will ich hin!” címmel 30 perces műsort készített magyar fővárosunkról, melyet Németországban, Svájcban és Ausztriában 400.000 fős nézettséggel sugároztak.

Forró, déli ritmusok és latin táncalapok. Erre épül az új őrület, a Zumba fitness, amely mára meghódította az egész világot. A Kolumbiából származó sportág ráadásul nemcsak kitűnő szórakozás, de még fogyni is lehet a segítségével. A kerületiek az FMH-ban próbálhatják ki az izgalmas tornát.

FONOGRÁF: Összeállt a nagycsapat - RTL Klub
(http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/162987)
Együtt sörözött Bródy és Szörényi - Videó - Pixter
(http://www.pixter.hu/video?id=34450)
Rögtönzött Fonográf-buli - Blikk.hu
(http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/rogtonzott-fonograf-buli-2084095)
Újra együtt a Fonográf - RTL Klub
(http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/163017)

2006-ban indult el a Fővárosi Művelődési házban működő Picasso Festőiskola, amely azt a célt tűzte ki célul, hogy olyan felnőtteket tanít meg a képzőművészet műhelytitkaira, akiknek fiatalon nem volt lehetőségük kibontakoztatni tehetségüket. A középkorú, vagy nyugdíjas piktorokat olyan szakértelemmel képzik, hogy egy-két éven belül már igényes festményeket képesek alkotni. Az ő munkájukból nyílt évadzáró kiállítás.

Minden tánc alapjára, a balettre sokan az egész életen át tartó kemény edzések világaként és a tökéletes balerinák elit művészeteként tekintenek. Pedig a művészi sportot lehet könnyedén, hobbiként is művelni, ezzel pedig rengeteget tehetünk testi-lelki egészségünk, ritmusérzékünk és tánctudásunk fejlesztéséért. Balettozásra ráadásul itt a kerületben is van lehetőség.

A legenda tovább él... Összeállítás az Illés kiállításról FMH 2012.01.07.

http://www.youtube.com/watch?v=awcMfuqwcNM

Kiegészítő információk