A Picasso Festőiskola évadzáró kiállítása 2019. június 14-éig látogatható 10:00–18:00 között az FMH II. emeleti aulájában.

A június 7-ei kiállításmegnyitón elsőként Szűcs Ferenc, az FMH szakmai igazgatója köszöntötte az érdeklődőket, majd Vágó Zoltán festőművész nyitotta meg a tárlatot. Az alkotókör vezetője kiemelte – ebben a tanévben elsősorban a reneszánsz stílussal és metszetkészítéssel foglalkoztak. A Picasso Festőiskola tagjai nevében Ács Tihamér köszönte meg mesterüknek az alkotómunkát.

Fotó: Bereczki Krisztina 

  

Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Zseton Duóval, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat.
Időpont: vasárnaponként 15:0019:00

 

Szakkörünk várja az írók, költők, festőművészek, szobrászok, fotósok és népművészek jelentkezését a 2003 óta működő összejöveteleire. Várjuk azok részvételét is a Körben, akik nem művelik, csak szeretik az irodalmat. 

 

Bélyeggyűjtő körünk több mint hatvan éve működik, melynek összejövetelin bélyegek cseréje, vásárlása, kötetlen beszélgetésekre van lehetőség. Újdonságokat a második, harmadik és negyedik szombaton lehet megrendelni, befizetni és átvenni.

A már több mint 40 éves klub a repülés iránt érdeklődőknek nyújt találkozási lehetőséget. Látogatóink megismerkedhetnek a legújabb gyári és saját készítésű modellekkel, előadásokat, élménybeszámolókat hallhatnak a repülés történetéről, különféle géptípusokról é más érdekes kérdésekről. Bővebb információ: http://www.repulesbaratikore.hu/

Időpont: minden szerdán 18:3021:30 Részvételi díj: 10.400 Ft/hónap
2020. január 8. szerda


A szakkör résztvevői megtanulhatják a különböző festési technikákat és művészeti irányzatokat: olajfestés, akril, pasztell, szén és egyéb technikák.

E könnyen elsajátítható kézműves technika segítségével egyedi lakástextíliákat, öltözékkiegészítőket, játékokat és különleges ajándéktárgyakat készíthetnek kezdők és a foltvarrásban gyakorlottak egyaránt.

Időpont: csütörtökönként 17:0020:00
2020. január 9.

 

Képeslapok, régi pénzérmék, kártyanaptárak és sok-sok érdekesség cseréje, adása, vétele.
2019 októberétől változás: minden vasárnap 9:0012:00  

Kiegészítő információk