Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Tyeplik zenekarral, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat. Június 11-én Pünkösdi Bál!

Szakkörünk várja az írók, költők, festőművészek, szobrászok, fotósok és népművészek jelentkezését a 14. éve működő összejöveteleire. Várjuk azok részvételét is a Körben, akik nem művelik csak szeretik az irodalmat. Részvételi díj: 100 Ft

Összejövetelek időpontjai: a hónap 2. - 4. szerdája 15.00

2016. szeptember 29. (csütörtök) 20:00

Tizenegy magyar klasszikus költő [Gárdonyi Géza, Ady Endre, Juhász Gyula, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Tóth Árpád, Karinthy Frigyes, Reményik Sándor,  József Attila, Dsida Jenő, Radnóti Miklós] verseiből válogatott műsor. Nem feltétlenül a legjellemzőbb, legismertebb szövegek hangzanak el dalként, vagy harmóniákkal kísért szavalatként. A műsor struktúráját inkább a többé-kevésbé megtartott időrendiség és egy, a magyarországi indusztrializáció kezdetétől az indusztriális pusztításig tartó képzeletbeli vonatút adja.

Várunk mindenkit szeretettel Hoppál Bori testtudat oktató előadásra melynek címe: A női test csodái avagy gyerekkel is lehetünk NŐK! Jegyek 1500/fő áron kaphatóak az FMH jegypénztárában! Az előadás napján 1800/fő. Időpont: szeptember 16. 18.00-19.30


Programunk arról szól, hogy minél több emberhez eljuttassuk a hírt, miszerint az öröm, a boldogság és a pozitív gondolkodás, tanulható képességünk.
A programról többet a „boldogsagprogram.hu” címen olvashatsz.

Szeretettel várunk: Kalocsainé Ressinka Eszter és Ötvös Kata klubvezetők

Minden hónap utolsó hétfőjén találkozunk 17 00 - 20 00

 

Kisközösségünk várja mindazon érdeklődők látogatását, csatlakozását, akik szeretnének csoportmunkával
az önismeret útjára lépni.

Időpontok:
Kéthetente szerdánként 16.00-18.00-ig.

Információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ismerkedj meg a gyöngyfűzés és az ékszerkészítés csodálatos világával! Ha kedveled az ékszereket, és szeretsz egyedit alkotni, akkor szívesen látunk gyöngyfűző klubunkban! Megtanuljuk az alapvető technikai fogásokat, egyszerű és bonyolultabb fűzési módokat. Modern, és divatos ékszereket készítünk, de ismerkedünk a magyar és más népek hagyományos népi ékszereivel is. 

 

 
Bélyeggyűjtő körünk hatvan éve működik, melyen bélyegek cseréjére, vásárlására, kötetlen beszélgetésekre van lehetőség. Újdonságokat a második, harmadik és negyedik szombaton lehet megrendelni, befizetni és átvenni. Aki szabadidejét hasznosan akarja eltölteni, aki szeretné ismereteit bővíteni hazánk és a nagyvilág történelméről, művészetéről, kultúrájáról, annak a bélyegen látható művészeti alkotások révén ez lehetővé válik.
 
 
 
 
 
1. oldal / 2

Kiegészítő információk