Tisztelt Nézők!

A 2020. október 10-ei Boribon előadás elmarad az FMH-ban. Amennyiben Ön érvényes jeggyel rendelkezik az előadásra, kérjük, vegye fel a velem a Borbáth Rendezvényszervezéssel e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy vissza tudjam utalni a jegyeinek árát. Ehhez e-mailben el kell küldeni a jegyvásárláskor kapott visszaigazolási vouchert, meg kell adni egy bankszámlaszámot, ahova vissza lehet utalni a jegyek ellenértékét.

Üdvözlettel,

Borbáth András, Borbáth Rendezvényszervezés

Improvizációs versenyre hívjuk a táncot szerető, önmagát bátran megmutatni kész moderntáncot, klasszikus balettet, táncelőkészítő gimnasztikát és klasszikus mozgásképzést kedvelő, tanfolyami rendszerben, alapfokú vagy középfokú művészeti intézményben tanuló növendékeket 5–18 év között. 

2020. február 16. vasárnap 10:00–16:00 – Gyöngyfűzés kicsiknek és nagyoknak. A nyitott gyöngyfűző program minden korosztálynak szól, amelynek foglalkozásaiba gyerekek és felnőttek egyaránt ingyenesen bekapcsolódhatnak.  

Minden szombaton 9:00–12:00 óra között vasútmodellbörze várja a modellezőket.

A maszkviselés kötelező!

Terepasztal-kiegészítők, modellek, sínrendszerek, elektromos kiegészítők, használt- és új modellházak, figurák, autók és egyéb alkatrészek vására. 

Helyszín: alagsori koncertterem

 

Időpontok: keddenként 10:00–10:30 Kerekítő Mondókás Móka, 10:40–11:30 Kerekítő Tippentő

Korosztály: 03 éves korig

6 éves kor fölött a maszkviselés kötelező!

Kiegészítő információk