A nemezkesztyű-készítő készítő workshop elmarad!
Ezen az alkalmon öt-, illetve kétujjas kesztyűket készítünk, 100% ausztrál merinó gyapjúból. A kesztyűket először lerajzoljuk, megtervezzük, megszerkesztjük nemezelhető formára és varrás nélkül el is készítjük, mintával, színesen úgy, ahogy megálmodtátok. 
Időpont: 2020. március 21. szombat 10:00-14:00 

A Picasso Festőiskola évadzáró kiállítása 2019. június 14-éig látogatható 10:00–18:00 között az FMH II. emeleti aulájában.

A június 7-ei kiállításmegnyitón elsőként Szűcs Ferenc, az FMH szakmai igazgatója köszöntötte az érdeklődőket, majd Vágó Zoltán festőművész nyitotta meg a tárlatot. Az alkotókör vezetője kiemelte – ebben a tanévben elsősorban a reneszánsz stílussal és metszetkészítéssel foglalkoztak. A Picasso Festőiskola tagjai nevében Ács Tihamér köszönte meg mesterüknek az alkotómunkát.

Fotó: Bereczki Krisztina 

  

A Nosztalgia klubestek 2020 július 5-től a megszokott rendben ismét várják a táncoslábúakat!
Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Zseton Duóval, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat.

A Holdudvar Irodalmi és Képzőművészeti Kör összejövetelei határozatlan ideig elmaradnak.

Szakkörünk várja az írók, költők, festőművészek, szobrászok, fotósok és népművészek jelentkezését a 2003 óta működő összejöveteleire. Várjuk azok részvételét is a Körben, akik nem művelik, csak szeretik az irodalmat. 

 

Következő időpont: 2020. július 4., szombat 13:00 óra

Bélyeggyűjtő körünk több mint hatvan éve működik, melynek összejövetelin bélyegek cseréje, vásárlása, kötetlen beszélgetésekre van lehetőség. Újdonságokat a második, harmadik és negyedik szombaton lehet megrendelni, befizetni és átvenni.

A Repülés Baráti Kör következő klubnapja: 2020. július 4., szombat
A közönségforgalmi tereken a maszkviselet kötelező!

A már több mint 40 éves klub a repülés iránt érdeklődőknek nyújt találkozási lehetőséget. Látogatóink megismerkedhetnek a legújabb gyári és saját készítésű modellekkel, előadásokat, élménybeszámolókat hallhatnak a repülés történetéről, különféle géptípusokról é más érdekes kérdésekről.

Bővebb információ: http://www.repulesbaratikore.hu/

Határozatlan ideig szünetel!

Időpont: minden szerdán 18:3021:30 Részvételi díj: 10 400 Ft/hónap
A szakkör résztvevői megismerhetnek különböző 
művészeti irányzatokat és festési technikákat: olajfestés, akril, pasztell, szén és egyéb technikák.

A Foltvarró klub 2020 szeptemberében folytatódik.

E könnyen elsajátítható kézműves technika segítségével egyedi lakástextíliákat, öltözékkiegészítőket, játékokat és különleges ajándéktárgyakat készíthetnek kezdők és a foltvarrásban gyakorlottak egyaránt.

Időpont: csütörtökönként 17:0020:00
 

1. oldal / 2

Kiegészítő információk