Kedves Látogatóink!

A járványügyi veszélyhelyzet miatt, mindannyiunk egészségének védelme érdekében, a 40/2020 számú kormányrendelettel, valamint a Budapest Főváros XI. kerület Újbudai Önkormányzata és a Budapest Főváros Önkormányzata által meghozott intézkedésekkel összhangban 2020. március 16-tól a TEMI Fővárosi Művelődési Háza határozatlan ideig ZÁRVA TART.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az FMH összes programját töröljük, vagy későbbre halasztjuk.

Kollégáink, ügyeleti rendben, továbbra is dolgoznak, így a részletekről, a programok későbbi dátumra történő átszervezéséről, a megvásárolt belépők visszaváltásáról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Az intézményben hétköznapokon 9.00-17.00 óra között ügyeletet tartunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További intézkedésig kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalainkat!

az FMH vezetősége

 

Kedves Táncházlátogatók!

Tekintettel a 2020. március 11-i kormányrendeletre - a vendégeink egészségének megóvása és a vírusterjedési kockázatok csökkentésének érdekében a szombati moldvai táncházakat és a keddi Muzsikás gyerektáncházakat a későbbi enyhítő kormányzati intézkedésekig szüneteltetjük.

Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük! Vigyázzunk egymásra, óvjuk az időseket és a gyerekeket!

Szűcs Ferenc TEMI FMH szakmai igazgató, Hamar Dániel (Muzsikás Együttes) és Benkő András (Sültü Zenekar)

Kedves Vendégeink! Bármilyen további központi / helyi korlátozó vagy tiltó intézkedésig az FMH-ban valamennyi előre meghirdetett 100 főnél kisebb látogatottságú programunk megtartásra kerül. Az ezt meghaladó látogatószámú programok - lehetőség szerint - egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. A koronavírussal kapcsolatban művelődési központunk vezetése folyamatosan tájékozódik és követi a kormányzati intézkedéseket. Kérjük Önöket, hogy felelősséggel és másokra való belátással csak saját felelősségre látogassák intézményünket. Együttműködésüket és megértésüket megköszönve: az FMH dolgozói

Kedves Látogatóink!

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel intézményünk nyitvatartását 2020. március 16-tól ideiglenesen a még nem szünetelő programjainkhoz igazítjuk és csak azok idejére nyitunk ki.
Munkatársaink hétköznap 8.00-17.00 között telefonon állnak rendelkezésre minden esetleges programjainkkal kapcsolatosan felmerülő kérdésben.
Működő klubjainkról és megtartásra kerülő programjainkról Facebook-oldalunkon és honlapunkon tájékozódhatnak.
Megértésüket előre is köszönjük!

Kedves Vendégeink!

Megújult jegyrendelő rendszerünkkel (jegyrendelés menüpont), színházi előadásainkra tudnak helyre szóló jegyeket foglalni.

Kiegészítő információk