Felújítanád a lakásodat? Új lakásba költöznél?

Mindössze két egyszerű kérdés, amelyekre a válasz is egyszerű, de a tervek megalkotása és végrehajtása annál nehezebb. Építészek, belsőépítészek, kerttervezők, villamos- és gépész tervezők egyetemeken tanulják mindazt, amivel egy jó lakás létrehozható. És akkor még nem is beszéltünk a kivitelezésről.

Jól jön a segítség, érdemes áttekinteni mindezt, hogy jó döntéseket hozhassunk, hogy az akár generációkon át gyűjtött vagyonunk jól hasznosuljon, büszkék lehessünk lakásunkra!

Az otthonteremtőknek szóló felkészítő programjainkat magánembereknek, illetve a belsőépítészet, a lakberendezés és az otthoni művészetek iránt érdeklődőknek ajánljuk.

2019. március 7-től, kéthetente csütörtökön 18.00-20.00 között!

 

2019. március 3., vasárnap, 9:00–17:00

Ez a rendezvény a hazai figurás terepasztalos stratégiai társasjátékok rajongóinak legnagyobb összejövetele, melyen nem csak a játékokkal kapcsolatos újdonságokról tájékozódhatunk, de ki is próbálhatjuk azokat, vagy akár be is szerezhetünk bármit a hobbival
kapcsolatban. A rendezvényen számos klub, bolt és szervezet képviselteti magát, bemutatva az egyes játékokat, válaszolva a felmerülő kérdésekre.

Miközben átélik a gyerekek a jóga jótékony hatásait:
- javul a testtartásuk
- erősödik az immunrendszerük
- segít az iskolára való felkészülésben
- koordinációs képességeket fejleszti
- növeli az állóképességüket

 

Időpont: 2019. január 8-tól minden héten kedden 17.00
A Muzsikás Együttes tradicionális táncháza magyar néptáncok, népdalok, mondókák tanításával várja a kisgyerekes családokat.
A belépőjegy ára: 350 Ft

 

 

Mazsola és Tádé bábelőadás

az Ametist Bábszínház előadásában

2019. április 27-én 10.00 órától kerül bemutatásra a népszerű bábelőadás, melyre a jegyek már megvásárolhatók.

Hamisítatlan Country táncház

Időpont: 2019. március 1., péntek, 18:00–22:00

Kikeleti hangulatú Linedance buli a Western Linedance nevével fémjelezve. Az est keretében közkívánatra ismét Redneck Roadkill koncert

Belépőjegy: 1.500,- Ft/fő

A Liversing Emlékzenekar, az egykori énekes Túry Árpi, a "külvárosi Mick Jagger" vezetésével, a népszerű dalok előadásával felidézi a hajdani Liversing bulik fantasztikus hangulatát.

 

Következő alkalom: 2019. február 23. 19.00

1. oldal / 3

Kiegészítő információk