HeArt Társulat - Ray Cooney: Páratlan Páros

2018. március 27., kedd 08:58

Előadás időpontja: 2018. április 13. péntek, 19.00 óra

Belépőjegy: 2000,- Ft/fő

A HeArt Társulat független, fiatal művészekből álló alkotócsoport, amelynek elsődleges célja szórakoztató színművek színpadra alkalmazása.

A belépőjegyek online a következő linkre kattintva vásárolhatóak: https://www.jegy.hu/program/heart-tarsulat-paratlan-paros-91210

 

 

 

A tagok olyan színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igénye van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében.

Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen játszóhelyen jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják vele szólítani a fővárosban és vidéken egyaránt. A Társulat 2017-ben alakult, a Páratlan páros az első közös nagyszínpadi munkájuk.


A belépőjegyeket a jegy.hu online jegyértékesítő rendszeren keresztül lehet megvásárolni a következő linkre kattintva: https://www.jegy.hu/program/heart-tarsulat-paratlan-paros-91210

A darabról:

John Smith taxisofőrnek régóta két otthona van London közeli kerületeiben – az egyikben Mary, a másikban Barbara várja haza férjét. A férfi sikerrel titkolja kettős életét, ám egy váratlan baleset miatt az egész felépítmény veszélybe kerül. John barátja, Stanley segítségével próbálja egyre kétségbeesettebben, egyidőben két otthonban magyarázni a történéseket, miközben két rendőrfelügyelő kíváncsiságát is ki kell elégítenie. Az egyre szaporodó hazugságok egyre több alteregót teremtenek a feleségeknek, felügyelőknek és a két férfinak, míg a végére az identitások káosza teljesen elnyeli az igazságot. A Páratlan páros Ray Cooney egyik legsikeresebb, Budapesten is legtöbbet játszott komédiája, amelyet a Madách Színház 1985 óta tart repertoáron.

 

Szereposztás:

John Smith – Balogh Gábor
Stanley Curtis – Krausz Gábor
Mary Smith – Kálmán Henrietta
Barbara Smith – Nagy Alexandra
Troughton felügyelő – Gombos Krisztián
Porterhouse felügyelő – Korcsmáros András
Bobby Franklyn – Sipos András
Riporter – Szőke Dániel

Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Bródy Norbert

 

Kiegészítő információk