FMH Live Sessions

2017. szeptember 19., kedd 10:36

Holychicks, Zephyr

Időpont: Október 6. 19.00

Belépő: 800 Ft/fő

Felpörgetjük az FMH hétvégéit a koncertpincében! Még az idei évben elstartol az FMH Live Sessions koncertsorozatunk, amely a jól ismert nevek mellett a belvárosban már otthonosan mozgó, és a fiatalok körében menő zenekarokat is bemutat.

 

 

 

Várjuk az újra vágyó, élőzenét kedvelő látogatóinkat, és a bulizni vágyó fiatalokat.

A sorozatot nyitja az egyből a ritkaságnak számító csak csajokból álló HolyChicks:

 

A lányok 2015-ben még Fluor Tomi nyári turnéján dolgoztak együtt, majd ősszel összeálltak és megalakult az azóta is változatlan felállású lánysupergroup! Az elmúlt két év alatt egy kislemezt, három videoklipet, és több vidéki illetve budapesti koncertet tudnak maguk mögött ( többek között olyan nemzetközi sztárok előtt is, mint a MIYAVI vagy Eric Martin ) a folyamatosan épülő közönségről nem is beszélve. VIGYÁZAT: A rock ’n roll alapvetően férfi terep, de ha valakire, akkor rájuk igaz Joan Jett mondása: „A csajoknak is van tökük, csak kicsit magasabban, ennyi az egész!”*

 

és azért férfi rock zenekar nélkül sem maradunk, mert fellép a Zephyr:

 

Az öttagú ZEPHYR zenekar a hazai alternatív underground életben egyre intenzívebben lüktető jelenség. Zenei világuk roppant eklektikus. Ironikus és szarkasztikus szövegcsokrokat éteri gitárdallam kísér, melynek az alján feszesen pulzáló dob-basszus hallható. A banda első albuma az Ösztönnel, aggyal, reflexszel 2016-ban látott napvilágot. Jelenleg második albumán dolgozik a mostanra végleges és teljes ZEPHYR, amit csepegtetve be is mutattak a Kutya vacsorája zenekarral közösen megálmodott turnéjuk során. A koncertsorozat főállomása 2017. 04. 01.-én volt a budapesti Akvárium klubban, és a banda legsikeresebb, legütősebb koncertjévé avanzsálódott.

 

És miért lesznek különlegesek ezek az esték?

 

- friss programok, aktuális zenekarokkal, fiataloknak

- leköltöztetett büfé

- hangerő a köbön

 

Jegyár: 800 Ft / Fő

 

Támogatónk:

Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Ideiglenes Kollégium

Kiegészítő információk