Gryllus Vilmos-Biciklizős koncert

2020. március 29. vasárnap, délelőtt 10.00 órától

Egy szép nyári reggelen biciklizni in­dultunk, én és a 2 éves kislányom. Én a nyeregben, ő a rúdon, a kis gyerekülésben. Ahogy mentünk, ő egyszer csak hátranézett, és azt mondta:

– Papa, énekelj!

És én énekeltem, ahogy épp az eszembe jutott:

"Bicikli, bicikli, de gurul a bicikli…"

Bővebben: Gryllus Vilmos-Biciklizős koncert

Video archivum

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

Kultúrházak éjjel-nappal

A Fővárosi Művelődési Ház programajánlója a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat keretében


 

 

Jelmezes farsangi táncház és Bubabál a Csürrentő együttesel

2013. február 8. péntek 19.30-24.00 Bubabál: 18.00-19.00

A négy és fél órás táncház moldvai tánctanítással kezdődik, melyet Gyurka Fábián, Csángóföldről érkezett oktató tart. Az oktatás után a zenészek szabad tánchoz muzsikálnak. A táncház szünetében daltanítást tartunk. A felnőtt táncház előtt 18 órától Kovács Zsuzsanna jelmezes farsangi Bubabálba várja a már járni tudó gyerekeket a szüleikkel együtt, ahol felnőttek és gyerekek együtt táncolnak, játszanak!

Belépő: 700 Ft/fő, Bubabál: 350 Ft/kísérőknek: 150 Ft

 

Kézműves bemutató foglalkozás

2013. február 9. szombat 17.00-20 óráig

Foltvarrás Nyiredy Judit textiltervező iparművésszel

E könnyen elsajátítható kézműves technika segítségével egyedi lakástextíliákat, öltözék-kiegészítőket, játékokat és különleges ajándéktárgyakat készíthetünk Nyiredy Judit textiltervező iparművész vezetésével.

Decor-gumi ajándékkészítés Garancsiné Ferenci Éva kézműves oktatóval

Brazíliából származó technikával készülő lakásdekorációs tárgyakat készítünk, gyerekszobába, konyhába, nappaliba való szépséges darabokat. A foglalkozáson felnőttek és gyerekek is részt vehetnek, az egyszerűbb tárgyakat csináljuk a kicsikkel, komolyabb darabokat a felnőttekkel.

A részvétel mindkét programra ingyenes!

Információ: Tóth Enikő és Kungl Janka

 

Classic Beat Club

2013. február 9. szombat 18.00-22.00

A 60-as, 70-es évek örökzöld slágereit élőben hallhatják az érdeklődők. Az est vendégei mindig meglepnek mindenkit! A zenét a házigazda Classic Beat Band szolgáltatja!

Belépő: 1000 Ft/fő

 

Nosztalgia Farsang

2013. február 10. vasárnap 15.00-20.00

Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket! Nosztalgia klubunk a XI. kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja, ahol vasárnaponként középkorúak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat. Klubunk február közepi alkalmán farsangi meglepetésekkel várjuk vendégeinket.

A jó hangulatról Tyeplik Ferenc zenekara, a Zseton együttes gondoskodik.

Belépő: 800 Ft

TEMI Fővárosi Művelődési Háza

1119. Bp., Fehérvári út 47. Tel: 203-38-68

www.fmhnet.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információ: Kungl Janka (110 mellék, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kiegészítő információk